Ο τελικός ενιαίος αξιολογικός πίνακας υποψηφίων διευθυντών

 ⇒ Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου (ΠΥΣΔΕ) ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/07/2017) τον τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων. Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλους ανεξαιρέτως τους εκατόν πενήντα (150) συνυποψηφίους συναδέλφους μου καλή επιτυχία και κατάταξη, σύμφωνα με την επιθυμία και προσδοκία του καθενός. Έρρωσθε άπαντες!

→ Σε ότι με αφορά και ως προς το βαθμό της προφορικής συνέντευξης, με άριστα το 8, μου απονεμήθηκε ένα 6,1. Πρέπει κανονικά να αισθάνομαι ευλογημένος, αφού η αξιολόγησή μου ήταν τέτοια ώστε να ξεχωρίζω φάτσα κάρτα, όπως οι βιαστικές σημειώσεις στο περιθώριο του ταλαιπωρημένου τετραδίου. Να μην είμαστε όμως και πλεονέκτες. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, κάνοντας την αναγωγή στην εικοσάβαθμη κλίμακα «έγραψα» 15,25. Τόσο είπα δηλαδή – και για τόσο άκουσαν οι αξιολογητές μου. Καλά πήγαμε, εάν το συγκρίνω με εκείνο το 13,7 (εικοσάβαθμη και εδώ) του βαθμού που πήρα από το ΑΠΥΣΔΕ Κρήτης ως υποψήφιος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ενάμιση βαθμός παραπάνω δεν είναι δα και λίγο. Ως αναθεώρηση ελλείμματος μου ακούγεται. Καλά πάμε.

→ Έχοντας όμως πλήρη συνείδηση του εφήμερου και ευμετάβολου της ανθρώπινης ζωής και συμπεριφοράς και επειδή μου μένουν ακόμα, με τη βοήθεια του Θεού, χρόνια μέχρι τη σύνταξη (τα μνημόνια και οι σκίστες τους να είναι καλά) ευελπιστώ ότι θα καταφέρω στις κάθε είδους κρίσεις που έρχονται να ανεβαίνω σιγά σιγά. Στο βάθος μάλιστα της διαπλοκής του χαοτικού απείρου μπορεί, με τέτοιους ρυθμούς, να ξεπεράσω και το 20 – για φαντάσου! Να ξεσκολίσω βρε αδελφέ μου και εγώ επιτέλους, ώστε να πάρω ευδοκίμως το απολυτήριό μου, εντασσόμενος στη χορεία εκείνη των αρίστων πλην αδαών δασκάλων.

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση