Νατουραλιζέ

Κάπου διάβασε ο κ. Τσίπρας -ή εν πάση περιπτώσει τού διάβασαν- ότι ο επιλεγείς από τον Πρωθυπουργό για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας Έλληνας Κύπριος Χρήστος Στυλιανίδης είναι, «νατουραλιζέ ομογενής», όρος που συνήθως χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο για τους ελληνοποιημένους. Σχολίασε μάλιστα ότι αυτό αποπνέει μια φτώχεια!

Να σχολιάσω και εγώ. Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος. Ο κ. Τσίπρας ή δεν ξέρει που παν τα τέσσερα, για το τι εστί Κύπρος, ή συνειδητά εννοεί ότι Έλληνες άξιοι για το Επικρατείας είναι εξ ορισμού μόνον οι κατοικούντες εν Ελλάδι και ότι είναι φτώχεια που ο κ. Μητσοτάκης “αναγκάστηκε” να ελληνοποιήσει εκ του εξωτερικού ομογενή, επειδή εδώ δεν έχουμε αρκετούς, εξ ανοθεύτου εντοπίου αίματος, Ελληναράδες. Επικίνδυνη σκέψη, μια απ’ αυτές που ο ΣΥΡΙΖΑ εξορκίζει καθημερινά.

Μην παίρνεις φόρα κ. Πρόεδρε… Είμαι και εγώ νατουραλιζέ ομογενής κ. Τσίπρα, όπως και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα Ελληνοκύπριοι! Μπορεί να μην είμαι βεβαίως (ακόμα) στο Επικρατείας, αλλά αναπληρώνω με χαρά πολλή τη φτώχεια της ελλαδικής πατρίδας, που δεν μπορεί να βρει γνήσιους γηγενείς διευθυντές σχολείων. Έτσι παίζω μπάλα.

Δημοσιεύθηκε στην Uncategorized και χαρακτηρίσθηκε , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση